Het vesten-seizoen is geopend

Winterjassen trends tips

Het item waar je niet genoeg van kan hebben: vesten. In alle lengtes en kleuren, kom maar op met die vesten. Ook dit seizoen willen we natuurlijk nog een paar nieuwe vesten hebben in de nieuwste modekleuren. Het vest is ideaal met een wat grotere maat, het verdoezelt de buik en de heupen.  Daarom zetten we vandaag wat populaire, nieuwe modellen op een rij.

Het kimono model

Persoonlijk mijn favoriet: het kimono-vest. De aangeknipte mouwen vallen mooi wijd om de armen. Erg fijn als je de aandacht van je bovenarmen wilt afleiden. Dit fijne model van Mia Moda heeft een subtiel ajour-motief. Het model valt wijd vanaf de schouders, wat zowel de bovenarmen, taille en heupen verdoezelt. Als je wat onzeker bent over je taille of buik, is dit een hele hippe oplossing. Je kan er een simpel basis shirt onder dragen met lange mouwen. De neutrale kleur is ook goed te combineren met zwart, blauw, paars, groen of rood. Een echte basic dus!

Het cardigan vest

Dit model met de openvallende voorpanden is een favoriet voor velen. De voorpanden zijn erg sierlijk en trekken de aandacht naar je schouders en buste. Ook hier zijn natuurlijk veel versies van, maar vandaag kijken we naar dit zwarte vest met contrasterende witte biezen. Zwart en wit is een klassieke kleurcombinatie. Draag er een kraakwitte blouse onder met een zwarte broek of blouse. Daar kom je goed mee voor de dag op kantoor. Of voor een avondje uit. Natuurlijk is een effen kleur of juist een printje ook erg leuk voor dit model. Door de grote voorpanden is het uitermate geschikt om eventuele probleemgebieden wat meer naar de achtergrond te brengen.

Het gebreide vest

Heerlijk om in weg te kruipen.Cardi-coat cable Ik denk gelijk aan een haardvuurtje, warme chocomel en een goed boek. De lange gebreide vesten zijn nou echt comfort maar stylish kledingstukken. En je hoeft niet meer zelf te kunnen breien. Dat is weer een meevaller. Dit zwarte model kan goed op een jeans en een blouse, of over een simpele jurk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *