Kleden naar je figuur: zandloper

En we zijn alweer aangekomen bij het derde type figuur: de zandloper. Dit figuur is natuurlijk goed bekend, curves met een smalle taille. Met dit figuur kun je echt heel veel hebben! Ook met een grotere maat komt dit figuur geweldig tot zijn recht met de juiste modellen en kledingcombinaties.

Wat je juist moet proberen

Wat je ook doet: je smalle tailleAttractive Young Plus Size Female Model is je troef, dus deze moet je altijd accentueren. Denk aan taillering, in zowel blousjes en tops, als jasjes en jurken. Een strakke broek, skinny jeans of een strakke kokerrok kun je heel goed hebben. Dit legt nog meer de nadruk op de taille. Denk er dan wel om dat het bovenstuk goed aansluit bij je taille maar niet te strak zit. Het moet benadrukken maar niet tekenen. Natuurlijk moet je ook een goede collectie aan riemen hebben. Die kun je vervolgens weer bij vrijwel alles dragen, jurken, jassen, vesten en ga zo maar door. Wikkelblouses en wikkeljurken passen ook geweldig bij jouw figuur. Kimonomouwen, bij zowel jurken als tops, zijn ook een top kledingstuk al je wel de nadruk op je taille wilt leggen maar je armen wilt verbergen.

Wat kun je beter vermijden

Minstens zo belangrijk, wat kun je nou beter niet dragen. Wat we al een tijd hebben gezien en nog steeds tegenkomen in het modebeeld zijn kledingstukken zonder vorm. Dan bedoel ik rechte jurken, truien, tops, etc. Dit is niks voor jou. Echt niet. Het bedekt namelijk je sterkste punten, je curves, en maakt je een recht blok. Wat je ook beter kunt laten, zijn bovenstukken die op de heup eindigen. Waarom? Dit is het breedste punt van je lijf en dat zet je hiermee in de kijker. Dat wil je niet. De grote oversized vesten met dikke breisels, hoe lekker knus ook, kun je ook beter laten. Alle jurken en tops met een verlaagde taille zijn ook niet voor jou, het smalste punt van je kleding moet altijd bij je natuurlijke taillelijn liggen.

Dit lijkt misschien zo alsof je veel moet laten, maar je hebt echt genoeg keuze om je figuur mooi uit te laten komen! En velen willen maar wat graag dat zandloper figuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *