Broeken die je benen slanker laten lijken

Broeken slanker lijken tips

Slanke benen, die willen we allemaal wel. Helaas is niet elke vrouw hiermee gezegend. Heb jij al van alles geprobeerd om je benen een tikkeltje slanker te krijgen? Stop daar maar mee, want het enige dat je nodig hebt is het juiste model broek. Er zijn namelijk een aantal soorten broeken die je benen optisch slanker laten lijken. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder!

Soorten broeken

De ene vrouw heeft wel slanke en de andere vrouw niet. Zij moeten daar iets harder voor werken in de sportschool. Word jij ook weleens jaloers van die dames met van die oneindige benen? Dan heb ik goed nieuws voor je. Er zijn namelijk een aantal modellen broeken waarmee je langere benen creëert. Broeken die je slanker laten lijken. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, nietwaar?! Toch kan het! Tijd voor een handige hack!

4x broeken die je slanker maken

Natuurlijk moet je vooral doorgaan met gezond eten en sporten om fit te blijven. Met deze tips helpen we de natuur gewoon een handje. Door voor de juiste kledingitems te kiezen oog je namelijk slanker dan je bent. Met deze broeken laat je je benen optisch langer lijken!

High waist

Op nummer één staat natuurlijk de broek met de hoge taille. Zodra je benen langer lijken, lijken ze automatisch slanker. Broeken met een hoge taille hebben dit effect. Je voegt in een handomdraai een paar centimeters aan de lengte van je benen toe. Daarbij hebben ze nog een voordeel. Ze zijn namelijk niet alleen handig voor het creëren van slanke benen, je buikje kun je hier ook eenvoudig mee camoufleren. Door een riempje te gebruiken kun je je taille zelfs verlengen, waardoor je nog meer de nadruk legt op je slanker ogende benen. Kies voor een kortere top, trui of t-shirt dat net niet over de tailleband heen valt of stopt het bij de broek in. High waist broeken zijn er in vele soorten. Van rechte modellen tot skinny modellen.

Verticale streep

Broeekn met verticale strepen hebben hetzelfde effect. Ook deze broeken laten je langer en daarmee slanker lijken. Kledingitems met horizontale strepen doen het tegenovergestelde, dus die kun je beter achterwege laten. Dit effect bereik je zelfs al met broeken met één streep aan de zijkant. Tegenwoordig zijn er onwijs veel verschillende broeken voorzien van één of meerdere verticale strepen in de collecties te vinden, waardoor je voldoende kunt afwisselen in je looks.

Wijde pijp

Broeken met wijd uitlopende pijpen werken eveneens optisch verlengend. Vooral wanneer de broek zo lang is dat deze ook over je schoenen valt. Vroeger waren ze hartstikke hip en sinds een aantal jaren zijn deze broeken weer helemaal in de mode. Ook wel flared broeken genoemd. Een ander voordeel van deze broeken is dat a-lijn modellen iedereen goed staan. Voor het optimale resultaat ga je voor een broek met wijd uitlopende pijpen die nog ietsje langer zijn, zodat je er ook nog een paar hakken onder kunt dragen. Hallo extra lengte, hallo slanke benen!

Cropped

Snap je de truc al? Als laatste model de cropped pants. Door een stukje blote enkels te laten zien, ogen je benen ook langer en slanker. Rol je broek een stukje op, style met een paar laarsjes die tot net onder je enkel vallen, et voilà.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *