Beachbody: Badmode trends

Het is weer lekker warm in Nederland. Daarom is het hoog tijd om dat badpak op te zoeken en lekker naar het strand te gaan. Of is het tijd voor een nieuw badpak of bikini? Gelukkig hebben we opties. Ook met een maatje meer kun je leuk slagen. Dankzij prachtige plus size modellen als Ashley Graham, komen er zelfs steeds meer merken met hele plus size badmode collecties!

Trek gewoon die bikini aan

Ja, het is waar dat er lang negatief gereageerd kon worden als je een bikini droeg met zelfs een maat boven maat 38. Gelukkig krijgen we steeds meer positieve vibes dankzij social media en plus size modellen dat het toch echt wel oké als je gewoon een bikini aan wilt. Het is jouw lijf en als je er goed bij voelt: gewoon doen! Je hebt ook zoveel keus. Natuurlijk zijn de gewone triangel bikini’s te krijgen, maar je kan ook meer voor een vintage stijl badpak gaan. We zien tegenwoordig ook meer de high-waisted bikini’s terugkomen. Dat geeft net dat beetje extra steun maar ziet er vooral ook chique uit.

Stijlvol met een badpakSummer Fashion Plus

Een goed passend badpak kan echt jouw beste vriend worden deze zomer. Een bombshell badpak met een lichte rimpeling in de taille is altijd goed. Het zet je troeven goed in de verf. In een effen kleur heb je een mooi basismodel waar je nog jaren blij van wordt. Wil je even wat anders? Denk dan aan een leuk printje met kersjes bijvoorbeeld. Een ander goed idee is het colorblock zwempak. Denk dan aan zwart-wit. Zo’n klassieke kleurcombinatie raakt nooit uit de mode. Als je dan bijvoorbeeld een badpak hebt met zwart aan de zijkant en wit in het midden, creëert dit een optische smallere taille!

Zwierige badmode: het badjurkje!

Wat je ook aantrekt, je moet je er goed bij voelen. Is de bikini toch niks voor jou? Tegenwoordig zijn ook leuke badjurkjes te verkrijgen. Net even anders dan een badpak. Het geeft wat meer mee, valt wat losser om je lijf. Ideaal als je de buik of billen wat meer wil verdoezelen. En eerlijk, met een paar leuke slippers en een mooie strandhoed zie je er superleuk uit! De accessoires zijn sowieso erg belangrijk. Een basis badpak of andere badmode kun je helemaal af stylen met een leuke strandtas, een gave zonnebril en mooie slippers. Denk ook aan pareo’s en simpele sieraden. In elke maat kun je er nog steeds uitzien als een diva.

Wat trek jij deze zomer aan naar het strand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *