Shopping tips voor een maatje meer

Zowel online als offline kun je tegenwoordig veel kleding vinden als je een maatje meer hebt. Sterker nog, vooral online kun je veel vinden, wat het zoeken nog wel eens lastig kan maken. We helpen je graag op weg met een paar basis shopping tips zodat jouw online zoektocht naar die perfecte outfit gegarandeerd gaat lukken!

Tip 1: GelegenheidHappy Plus Size Women Shopping

Voor welke gelegenheid zoek je een outfit? Is het voor een doordeweekse dag, naar kantoor of voor een leuk avondje uit? Zo kun je al gelijk gericht zoeken en wordt je misschien wat minder afgeleid door die mooie cocktailjurk terwijl je toch echt een spijkerbroek zoekt.

Tip 2: Figuur

Die ene top of jurk kan toch oh zo mooi staan op dat model, we hebben allemaal een ander figuur. Het is daarom belangrijk om van jezelf te weten welke modellen bij jouw figuur passen. Een zandloper figuur of een appel figuur maakt nogal een groot verschil in hoe dat ene jurkje staat. Geen idee van wat voor figuur je hebt? No problem, we leggen het je in een volgende blog graag uit!

Tip 3: Stijl

Wat past bij jou? Wat is jouw stijl? Hou je meer van de klassieke look, of meer retro? Modern of stoer? Voor elke stijl is wel wat te vinden, maar het gaat erom dat jij je er lekker in voelt.

Tip 4: Kleur

Kleur kan zooooveel verschil maken. Kijk daarbij niet alleen naar de kleuren die de veilige keuze zijn. Tuurlijk, basic neutrale kleuren zijn altijd goed, maar een opvallend kleurtje kan net dat beetje extra geven aan je complete look!

Tip 5: Pasvorm

Dat jasje kan nog zo mooi zijn, of die jurk toch oh zo chique… Maar pasvom is alles! Kijk goed naar de maattabellen, helemaal online. Het gaat niet om de kledingmaat die in je jurk staat, dat ziet niemand. Maar dat het goed zit, niet te baggy is maar ook niet te veel trekt. Dat maakt een wereld van verschil!

Houd deze tips altijd in je achterhoofd en het komt goed! Wat zijn jouw tips om goed te kunnen slagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *