Mooie shapewear voor een grotere maat

De beste shapewear zie je niet. En dan bedoel ik: het shaped zonder dat de lijnen door je kleding te zien zijn. We kennen het allemaal wel: slechte shapewear die je aan de ene kant gladstrijkt maar vervolgens ergens anders op je lijf hobbels en bobbels geeft waar echt niemand op zit te wachten. Of die reclames waarin echt wonderen beloofd worden door een of ander corset te dragen, maar laten we eerlijk zijn. In zo’n ding kun je niet ademen, zitten of staan. Dus wat moet shapewear dan wel doen? Het maakt je net wat strakker en gladder waardoor dat jurkje beter zit. Maar het moet echt geen harnas worden waar je met bloed, zweet en tranen in en uit moet zien te komen.

Shapewear in verschillende vormen

Voordat je in de wereld van Plus Size Model Dressed In Underwear And Cardiganshapewear duikt, wat wil je graag verdoezelen? Bij shapewear kun je namelijk denken aan corrigerende slips als het gaat om de buik en billen. Onder rokken en jurken zijn de corrigerende slips met langere pijpjes ideaal. Dat voorkomt ook gelijk die plakkende benen. Een tip: let goed op de hoogte van slip. Sommige slips zitten namelijk hoger, nog boven de taille. Dan moet er wel iets  in verwerkt zitten dat die bovenkant daar ook blijft zitten. Niets is irritanter dan dat die slip afzakt naar je taille waardoor je daar weer een verdikking krijgt. Dat is nou net wat we niet willen.

Je hele body in shapewear

Natuurlijk is er een uitkomst als je niet meer wil trekken en doen om je shapewear goed te laten zitten. Daar is al lang geleden de body voor uitgevonden. Dit maakt de rug, buik en billen mooi glad. Ook is er veel variatie te vinden, met kant of helemaal glad, verschillende kleuren, met of zonder bh. Vooral die laatste is ideaal als je een wat afwijkende bh maat hebt. Het is gewoon heerlijk als je alles kan doen en niet hoeft te denken aan die slip die afzakt en de naden in je taille. Wel kan het wat gedoe zijn als je naar het toilet moet. Dat gepriegel met die knoopjes blijft toch wat lastig. Maar je outfit staat er prachtig bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *