Summer vibes met de badpakjurk

Plussize vrouw met badpak

Ben jij nog op zoek naar badkleding dat hip en jong is? Het kan soms lastig zijn om de juiste badpak te vinden die de juiste plekken verhult en de goede plekken accentueert. Een veel voorkomend probleem is daarbij dat een badpak bij de buik goed zit, maar bij de billen en benen weer niet. Daar is een oplossing voor, namelijk de badpakjurk! Badpakjurkjes zijn ideaal en ze zijn er voor jong en oud. Dit is een tweedelig badpak met een langer bovenstukje wat lijkt op een heel kort jurkje. Ben jij ook op zoek naar iets wat over je heupen valt en wil je meer weten over de badpakjurk? Lees gauw verder!

De badpakjurk

Vrouwelijk en chique, een zwemjurk die flatteert is een klassieke favoriet. De badpakjurk staat voor comfort en zelfvertrouwen en is speciaal gemaakt voor de plussize dames! De badpakjurk is een combinatie van een gewoon badpak met een jurk. Aan het badpak is een soort jurkje vastgezet van hetzelfde materiaal. Met name voor vrouwen die zich wat onzeker voelen over hun lichaam, kan dit Plussize vrouw met badpakjurkzwemkledingstuk uitkomst bieden. Doordat onder het jurkje een badpak is verwerkt, wordt de buik strak getrokken en valt het jurkje soepel om het lichaam. Deze versie van de badpak heeft een jong en speels effect doordat het jurkje net over de heupen valt. Zo kan je onbezorgd genieten op het strand of bij het zwembad. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een bikini, tankini of een gewoon badpak, is een badpakjurk veel gekleder maar toch lekker zomers!

Het doel is dat elke vrouw, ongeacht haar confectiemaat, zich goed voelt en vol zelfvertrouwen is. Mooi toch? De badpakjurk is beschikbaar in diverse modellen, kleurstellingen en dessins. Het is een echte aanvulling op de rest van je zwemkleding en stijl en accentueert op een fantastische wijze je vrouwelijke figuur!

De voordelen op rijtje

  • Doordat de badpakjurk een lichte a-lijn heeft, gaat het bovenstukje niet drijven zodra je in het water gaat. Binnenin is de top namelijk afgewerkt met een soort van BH top.
  • Badpakjurkjes zijn er voor jong en oud
  • Er zijn badpakjurken met een ronde hals en een diepere v-hals
  • De badpakjurkjes hebben een corrigerende voering rondom waardoor jij je op en top vrouw voelt
  • Het broekje is extra hoog en reikt tot aan de navel. Hiermee wordt voorkomen dat het broekje afrolt. Bovendien zijn de slips dubbel gevoerd voor een extra ondersteuning van het buikgedeelte.
  • De badpakjurk is geschikt voor cupmaten C tot F
  • De zwemjurk is verkrijgbaar in de maten 38 t/m 56
  • De badpakjurkjes zijn er in diverse modellen, designs en kleurstellingen

Met de badpakjurk ben je helemaal in stijl deze zomer! Wil jij ook lekker ongestoord en zelfverzekerd genieten van zon, zee en strand? Shop hier de leukste badkleding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *