Multitasker voor je garderobe: de blouse

Ik denk niet dat er een kledingstuk is wat op zoveel verschillende manieren gedragen kan worden. De blouse is echt een multitasker. Voor op kantoor, om boodschappen te gaan doen of een avondje uit. Een basisstuk wat elke vrouw moet hebben. Ongeacht de leeftijd of wat voor maat dan ook.

De casual blouse voor elke dag

Dit seizoen is de denim blouse echt 63040231_02een hot item. En terecht. Het zit heerlijk en kan ontzettend stoer zijn met enkellaarsjes of sneakers en een simpele broek. Ja zelf denim op denim is mogelijk. Er is een tijd geweest dat dit echt niet kon. Maar diezelfde blouse kun je ook op een strakke kokerrok dragen, eventueel geknoopt in de taille. Sneakers eronder voor overdag, een paar pumps voor de avond. Ook de basic witte blouse is zo’n item dat elke dag kan. Makkelijk en zakelijk met een colbert, of simpel op een spijkerbroek.

De chique variant

Fijnere stoffen als zijde en viscose geven een mooie luxe uitstraling aan een simpel item. Leuk met een printje, zo wordt het echt een blikvanger. Zijde en viscose dragen ook prettig op de huid, het gaat niet zweten in vergelijking met polyester stoffen. De laagjes blouse is ook zo’n item wat enorm flatterend is omdat het verdoezeld en de aandacht trekt tegelijkertijd.

De tuniek

Tuniekjes zijn ideaal en comfortabel. De wat langere lengte is prettig. Niemand heeft zin aan dat stukje blote rug als je gaat zitten. ook valt het net op of over de heup, fijn als je dat wat wilt verbergen. Je kan de wat wijdere tuniek in balans brengen met een wat strakkere broek en pumps. Zo lijken je benen langer en slanker en gaat er minder aandacht naar de heupen en buik. Een top item.

Wat is jouw favoriete model wat niet in je kast mag ontbreken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *