De leukste zomerjurken voor de grotere maat

maatje meer vrouwenmode

Als we de verwachtingen kunnen geloven, zouden we nog wat mooie zomerdagen in het verschiet hebben. Daarom zetten we vandaag de leukste zomerjurken voor de grotere maat op een rij. Want elke vrouw moet een favoriet zomerjurkje in de kast hebben toch? Bij het uitkiezen van een zomerjurk zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet het benadrukken wat je mooi vindt aan jezelf en verdoezelen wat je liever niet in het oog wilt hebben. Ten tweede is het belangrijk om een kwalitatief goed kledingstuk uit te zoeken. We weten allemaal dat als je een keer een perfect jurkje hebt gevonden, je deze blijft dragen. Dus dan mag het ook wel even meegaan.

Zomerjurken met smalle taille en wijde rok

Dit is een model wat ontzettend flatterend is voor zoveel dames met een grotere maat. Het legt de nadruk op de buste en op het smalste deel van je lijf, namelijk de taille. De wijde rok zit niet alleen heerlijk, het laat de taille nog smaller lijken. Win-win dus. Ook is het een heerlijk stretchy stofje wat lekker zit. En het mooie is, straks in het najaar kun je dit jurkje aan met panty’s en een jasje en je steelt zeker weten de show.

Zomerjurken in tuniek-stijl

Hiermee slaagt de casual all day summerlook zeker. Op die warme zomerdagen is het heerlijk als een lekker wijde tuniek kun aantrekken met een paar slippers en klaar! Als je zo’n mooie tuniek als deze vindt, let dan altijd op de stof. Synthetische stoffen kreuken misschien niet maar kunnen ontzettend zweten. Dat is nou niet echt wat we zoeken in de zomer natuurlijk. Stoffen met viscose, zijde, jersey, katoen en linnen zijn altijd goed en zweten niet zo. Ook zomerjurken in tuniek-stijl kun je straks met een lekker dik vest en mooie stoere laarzen nog prima dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *