Dit zijn de sieradentrends van het moment

Sieradentrends

Je kunt je het nu misschien nog niet voorstellen, want het is momenteel hoog zomer met lekkere hoge temperaturen. Toch begint de najaarscollectie al binnen te druppelen en is het dus leuk om eens te kijken wat de nieuwste trends zijn dit najaar voor accessoires. Voor je weet is het nieuwe seizoen gestart en daar kun je maar beter goed op voorbereid zijn toch? Het is nu eenmaal handig om te weten wat je nu weer in moet slaan om er een beetje trendy bij te lopen. Je wilt er tenslotte ook dit najaar fashionable bijlopen nietwaar? Daarnaast is een nieuwe seizoen het perfecte excuus om te shoppen. Daar word je toch ontzettend blij van?! Ik wel in ieder geval. Daarom houd ik je ook op het gebied van sieraden up tot date door de nieuwste trends voor je te verzamelen.

Wat zijn de trendkleuren? Welke sieraden zijn deze herfst en winter helemaal hip en echte musthaves? Dit zijn de leukste sieradentrends van dit moment!

Nieuwe seizoen

Een nieuw seizoen betekent nieuwe mode accessoires! Wat hebben de trends voor dit najaar met elkaar gemeen? Daar kan ik kort over zijn: ze zijn fantasierijk, super spannend en alles behalve saai. Statement is het sleutelwoord. Niet alleen bij sieraden, naar ook bij tassen, schoenen en kleding. De sieraden moeten iets met jou, en de omstanders, doen. Sieraden zijn een echte finishing touch bij je outfit en daarom een belangrijk accessoires. Ze zijn er in honderden vormen en maten. En ook qua kleur kun je allerlei kanten op. Kortom, sieraden gaan en passen bij alles. Dat ene sieraad kan je simpele outfit in een handomdraai een upgrade geven.

Sieradentrends outfitVoor de komende seizoenen zien we een paar nieuwe trends en hebben een aantal trends een update gekregen. Er is voldoende variatie voor iedere stijl en smaak en, net als in de mode, zijn ook sieraden dit jaar kleurrijk gecombineerd met verschillende materialen. Mat en fonkelend en veel goud en rosé. Goud is de modekleur in de sieraden. Zilver blijft altijd goed, maar goud is dit najaar echt dé kleur modekleur.

Groot, groter, grootst

Vergeet de minimalistische trend, groot is wat we willen. Helemaal wanneer het op oorbellen aankomt. Één ding is duidelijk, je oren worden in de spotlights gezet. Mooie grote oorbellen zijn de trend van dit najaar. Hoe meer het opvalt, hoe beter. Waar in de zomer de nadruk meer lag op subtiele sieraden, mag het dit najaar dus allemaal wat groter! Komend seizoen is het tijd om een statement te maken met je oorbellen. Door de kleur, grootte, vorm of de bling bling. Of dat allemaal in één. Zelfs je meest basic outfit wordt ineens hartstikke fashionable met een paar flinke oorbellen in je oren. Statement oorbellen maken een waar feestje van je look! Leg hierbij wel de nadruk op één sieraad en ga geen grote oorbellen én een opvallende ketting combineren. Zorg ervoor dat je het verder rustig en simpel houd, laat de oorbellen de eyecatcher van je outfit zijn.

Earcuffs

Naast grote oorbellen zijn ook earcuffs één van de sieradentrends. Een earcuff bedekt een groot deel van je oor en is daardoor een echte eyecatcher in je oor. Verder heb je dan ook niets meer nodig.

Beachy vives

Denk bij deze sieradentrend aan mooie steentjes, pareltjes, schelpjes en andere fijne details aan je gouden of zilveren ketting of armband. Door deze trend krijg meteen zin om een vakantie te boeken en denk je tijdens de koude dagen nog eens fijn terug aan de warme zomerdagen.

Laagjes

Sieradentrends oorbellenHeb jij liever geen statement kettingen om je hals hangen? Dan is deze sieradentrend voor jou weggelegd. Je kunt de minimalistische kettinkjes nog steeds blijven dragen, maar dan wel 2 à 3 kettinkjes tegelijkertijd. Je mag hierbij ook materiaal kleuren met elkaar mixen, dat is helemaal trekking. Denk aan rosé met goud en voeg er wat kleurrijke elementen aan toe die bij het modekleurenpalet passen. Mix kettingen met een steentje, bedel of symbolen.

Medaillons en munten

Een persoonlijke favoriet uit het lijstje met sieradentrends zijn de munten en medaillons. En dan gaat het hierbij vooral om gouden kettingen, of van zilver, met een munt of medaillon.

Goud is dé modekleur

De goudtrend in sieraden zet zich ook dit najaar door. Waar vroeger vooral zilveren sieraden erg populair waren, is goud nu echt dé kleur. Goud is het nieuwe zilver. En dat is niet voor niets, want het is een warme kleur die overal bij past.

In onze shop hebben wij de leukste sieraden van dit moment voor jou geselecteerd, zodat je aan je verzameling sieraden voor de herfst en winter van dit jaar kunt beginnen. Let’s start shopping!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *