Dit zijn dé kleuren voor dit najaar

kleuren najaar trend

De herfst is in volle gang en een nieuw seizoen betekent natuurlijk nieuwe modetrends. Zo ook modekleuren die helemaal on-trend zijn dit najaar. De luchtige zomeritems in pasteltinten kunnen weer in de kast worden opgeborgen en worden ingeruild voor wollige, gebreide truien en lange jassen. Over het algemeen gaat het najaar gepaard met donkere, monotone en vrij neutrale kleuren. Dit jaar gooit de modewereld het over een andere boeg en zijn het juist de meer sprekende en opvallende tinten die hot zijn. Het kleurenpalet voor deze herfst en komende winter heb ik in deze blog voor je op een rij gezet. Lees je mee?

Nieuw seizoen, andere garderobe

Het is tijd om ons te richten op de koudere dagen en je garderobe daarop in te richten. Om de enigszins saaie, donkere maanden van dit najaar te compenseren, gaan we deze dagen tegemoet in prachtige, opvallende kleuren. Onder andere grasgroen, helder oranje, vuurrood en barbie roze sieren de kledingcollecties. Schrikken deze kleuren je af? Niet nodig, want de trendkleuren voor dit najaar zijn eenvoudig te stylen in al je outfits. Misschien zelfs wel makkelijker dan met neutrale kleuren. Natuurlijk moet je helemaal zelf kiezen welke kleuren jou het beste bij jou passen, maar wat inspiratie kunnen we allemaal goed gebruiken, nietwaar?! Je vindt ze hieronder.

Modekleuren najaar 2021

Dit zijn de modekleuren die we dit najaar vooral veel geen zien en je eigenlijk wel in je garderobe moet hebben!

1. Blauw

Deze eerste trendkleur doet het eigenlijk altijd wel goed. Vooral in het najaar spotten we deze blauwtint. Een prachtige, heldere, opvallende kleur die onwijs goed te combineren is en in allerlei looks gestyled kan worden. Deze kleur, ook wel koninklijk blauw en kobaltblauw genoemd, is hip en chic tegelijkertijd.

2. Rood

Rood matcht met iedereen en is eveneens goed te combineren. Onder andere met wit creëert je in een handomdraai een fashionable outfit. Wil je de trendkleuren voor dit najaar omarmen? Deze trendkleur houdt iedereen scherp dit najaar en zorgt voor een mooie touch aan je outfit.

3. Diep oranje

Oranje is eigenlijk één van de kleuren die vooral met de zonnige periodes in het jaar geassocieerd wordt, maar deze derde trendkleur doet het net zo goed in het najaar. Combineer met kobaltblauw, ecru of kaki en je ziet er geweldig en helemaal on-trend uit. Niet alleen kledingitems in oranje kunnen mooi zijn, ook accessoires zijn een musthave voor deze herfst en winter. Je outfit wordt er absoluut vrolijker van, en jij ook!

4. Grasgroen

De volgende in dit rijtje met kleuren voor het najaar is grasgroen. Deze specifieke, landelijke, kleur groen is net als oranje ook zeer geschikt voor het herfstseizoen. Deze felgroene tint is een frisse kleur die prachtig is om aan je outfits toe te voegen dit najaar. Het geeft je looks een boost! Kledingstukken in deze kleur mogen in ieder geval niet in je kledingkast ontbreken.

5. Roze

Vorig jaar deed de kleur roze het al enorm goed in het najaar en het lijkt erop dat het ook dit jaar een grote hit gaat worden. Wij zijn fan! Mix en match met wit of zwart voor een mooi contrast in je look, maar roze is ook goed met andere kleuren te combineren. Deze trendkleur is heel erg geschikt voor truien, blouses en sweaters. Het is in ieder geval zeker aan te raden om een roze kledingitem in je kledingkast te hebben voor dit najaar.

6. Bruin

Last but not least bruin. De kleur bruin maakt een comeback en dan ook echt met alle tinten bruin. Herfstiger kan het bijna niet. Van lichtbruin tot diepbruine kleuren, is wat we in de collecties voorbij zien komen. Het is een modekleur om goed in de gaten te gaan houden en eigenlijk wel alle seizoenen on-trend is. Met bruin style je al gauw een prachtige, chique outfit.

Zoals je merkt zijn er aardig wat toffe trendkleuren voor dit najaar. Ben jij nog van plan om nieuwe outfits in te slaan dit najaar? Dan is het zeker leuk om deze tinten aan jouw kledingkast toe te voegen. Dan loop jij in ieder geval stijlvol de deur uit. Welke van deze kleuren is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *