De perfecte jeans voor de plussize vrouw

Fashionable plussize vrouw in jeans

Als er een kledingstuk vervelend is om te shoppen, dan is het wel de spijkerbroek. Elke vrouw kan waarschijnlijk wel over deze hel meepraten. Waarom? Omdat het vinden van een perfect exemplaar, dat mooi bij jouw figuur aansluit, meestal een mission impossible is. Maar no worries, wij helpen je hierbij. De zoektocht naar de juiste spijkerbroek is zeker geen eitje, maar met deze tips wordt het wel een stuk gemakkelijker! Dit zijn de ideale jeans voor vrouwen met een maatje meer!

Jeans struggles

Perfecte jeans met maatje meer tips

Een goed zittende jeans vinden die jouw figuur een boost geeft, lijkt zo af en toe een kansloze missie. De spijkerbroek die in de winkel perfect leek te passen, is na slechts een paar uren dragen al aan het lubberen, je krijgt de broek in jouw maat niet eens over je kuiten, de spijkerbroek drukt je billen plat of de broeken zijn allemaal te lang. Er is altijd wel wat, maar wees gerust; je bent echt niet de enige plussize vrouw die hier mee worstelt. Met de volgende tips waan je jezelf een stuk zelfverzekerder door de denim-jungle en vind je voortaan sneller een perfect passend exemplaar. En als je die gevonden hebt? Koester dan dat moment en sla ze in grote getallen in!

6 tips bij een maatje meer

De beste jeans is er vandaag de dag voor iedereen. Elke vrouw verdient een mooi zittende jeans die je figuur flatteert, zonder dat je op comfort hoeft in te leveren. Met deze jeans hacks in je achterhoofd shop jij voortaan met meer plezier tussen de rekken van de curvy modellen. Hallo mooie rondingen!

Stylish vrouw met maatje meer trendy outfit met jean
1. (medium) High waisted

De eerste tip is ook gelijk één van de best tips; koop een model jeans dat hoog in de taille zit. Een goede jeans benadrukt je beste punten verbergt de punter waar je minder tevreden over bent. Ongeacht je figuur en lengte zorgen high waisted jeans voor een gestroomlijnd lichaam. Het is een model die hoog genoeg is om je love handles en/of buikje te laten verdwijnen, zonder dat je je ingesnoerd voelt. Je kleding zit hierdoor over het algemeen een stuk mooier. De hoge taille is een allemansvriend, een jeans vol vertrouwen! Laat maar komen dus, die hoge taille broeken!

2. Flared

Naast het materiaal, is het ook belangrijk om naar het model van de jeans te kijken. Skinny jeans zijn dan wel al jaren in de mode, maar dat betekent niet dat je perse voor dit model moet kiezen. Bij vrouwen met een maatje meer staan flared jeans prachtig, omdat de wijde pijpen van de spijkerbroek je optisch langer, slanker én vrouwelijker laten lijken. Win-win-win dus!

3. Verlengd model skinny
Goede jeans flatteert figuur

Ben jij fan van de skinny en wil je dit model graag blijven dragen? Zorg er dan voor dat het model een verlengend effect heeft. Verticale strepen op je jeans zijn in dit geval bijvoorbeeld een goed idee. Ze verlengen je benen voor het oog. Ga voor iets opvallends, want je figuur mat absoluut gezien worden in dit type jeans!

4. Donker denim

Jeans met een goede fit in een donkere kleur zijn een must voor de vrouw met curves. Wanneer je onzeker en/of minder blij met je benen bent, kun je het beste voor een donkere wassing gaan. Want, hoe lichter je broek, hoe voller je benen lijken. Hoe donkerder je spijkerbroek, hoe slanker het je maakt. Het is en blijft één van de meest veelzijdige kledingitems ooit. Kies bij voorkeur voor een egale wassing, zonder lichte strepen of andere effecten. Die kunnen namelijk juist de mindere delen benadrukken. Een donkere jeans mag dus niet in je kledingkast ontbreken. Combineer het met een los vallende top, blouse of trui, om op deze manier je figuur meer in balans te brengen. Better safe than sorry.

5. Stretch

Ronde heupen, volle benen en/of brede heupen? Voor ieder figuur is er een passende jeans. Als je curves hebt met een smalle taille, dan hebben spijkerbroeken vaak de neiging om aan de achterkant open te gaan staan. Erg irritant, maar gelukkig kun je hier vrij eenvoudig iets aan doen! Zorg ervoor dat je altijd een jeans met veel stretch koop. Dit sluit beter bij jouw lichaam aan en zorgt daarnaast voor extra flexibiliteit en comfort. Ze halen het beste uit jouw figuur!

Plussize vrouwen in perfect zittende jeans
6. Juiste maat

Deze laatste tip klinkt is misschien een inkoppertje, maar er zijn nog steeds genoeg dames die met een te kleine of juiste grote jeans thuiskomen. Hartstikke zonde, want dit oogt een stuk minder mooi. Hoe logisch het ook klinkt: koop broeken die perfect passen. Wat je kledingmaat ook is. Een stretch jeans kan je vaak prima een maatje kleiner kopen, maar het is zeker niet de bedoeling dat het in je huid snijdt. Een te grote broek lubbert te snel en ook dat is ontzettend zonde van je geld. Niemand wordt blij of gaat er beter uitzien van een knellende of veel te grote jeans.Focus je niet op wat je niet dragen kunt, maar ga in plaats daarvan altijd op zoek naar de goede maat. Dan kom je op een gegeven moment vanzelf bij de perfecte spijkerbroek voor jou terecht.

Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt. Geef niet op en houdt goede hoop! Ergens ligt die perfecte jeans op jou te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *