Vind jouw perfecte outfit voor de feestdagen met deze tips

Feestlooks voor de feestdagen

Het is december, de feestmaand is eindelijk van start gegaan! Dit betekent dat kerst en oud & nieuw voor de deur staan. Het aftellen en de eerste voorbereidingen zijn begonnen. Heb jij al kerstkriebels? Ik wel! Langzaamaan denken we na over de borrels, etentjes en cadeautjes. Bij deze gezellige tijd van het jaar hoort natuurlijk ook een feestelijke outfit. De zoektocht naar een geschikte outfit voor de feestdagen kan beginnen. Het vinden van de juiste outfit kan helaas een hoop stress opleveren. Ben jij je al aan het bedenken wat je dit jaar tijdens alle feestelijke gelegenheden wilt gaan dragen? Ik heb een paar snelle tips voor je waarmee jij gegarandeerd een mooie outfit kunt scoren!

De kleur

Bij jouw zoektocht naar dé perfecte outfit voor de feestdagen is kleur heel Outfit voor de feestdagenbelangrijk! Een aantal kleuren zien we dit jaar heel veel terug in de collecties. Zo zijn er twee verschillende soorten blauw en is rood een steeds terugkerende kleur. Daarnaast zien we ook veel items in zowel mosterd, kleibruin, groen en de oranjebruine tint cognac. Deze kleuren zijn perfect te combineren met de meest geziene basic kleur grijs. Natuurlijk zien we ook veel zwart. Deze kleur is namelijk niet weer weg te denken bij de feestdagen. Met zwart zit je altijd goed. Vermijd in ieder geval een combinatie van groen en rood in je outfit.

Het materiaal

Ook het materiaal is heel belangrijk bij het uitzoeken van een mooie outfit. Iedere vrouw heeft wel de voorkeur voor één of meerdere materialen, maar ik licht de populairste stoffen van dit jaar even toe. De gebreide stof is één van de materialen die we dit seizoen veel terug zien komen. Gebreide jurkjes zijn charmant en comfortabel. Ook suède en leer zijn helemaal on-trend dit winterseizoen. Jurkjes en andere stijlvolle kledingitems van deze materialen kun je dus zeker uit de kast trekken of aanschaffen voor de aankomende feestdagen.

Schoenen

Ga eens voor een paar mooie hoge hakken, ook al kun je er niet zo goed op lopen. Dat is tijdens de feestdagen geen probleem, want dan is het toch niets anders dan zitten, zitten en nog eens zitten aan de dinertafel.

Verschillende momenten

Tijdens de laatste maand van het jaar heb je vaak verschillende soorten gelegenheden. Deze gezelligste maand van het jaar bestaat vaak uit kerstborrels, diners, brunches en feestjes. Let er op dat je de juiste outfit bij de betreffende gelegenheid koopt. Kleed je naar de situatie.

Accessoires

Maak je kerst- en/of oud & nieuw outfit compleet met de juiste accessoires. Ook in accessoires is er veel keus en veel mogelijk. Het is niet alleen belangrijk dat je de perfecte schoenen bij jouw outfit vindt, accessoires zijn net zo belangrijk. Het geeft je outfit net dat beetje extra en ze zetten de puntjes op de i. Stijl je outfit Mooie jurk voor de feestdagenbijvoorbeeld af met een sierlijke armband, mooie ketting, schitterende oorbellen of een stijlvol horloge. Echte juwelen komen weer terug in de mode. Draag die diamanten ring of gouden ketting als je ze hebt. Laat je accessoires fonkelen, niets is feestelijker! Het is de gelegenheid bij uitstek om alles wat schittert weer eens uit je sieraden doosje te halen.

Feestelijke look

Heb lef en pak eens goed uit. Dit is de periode waarin alles kan en mag. Tijdens de feestdagen kan het nooit teveel zijn. Heb je zin in iets feestelijks? Denk dan ook eens aan pailletten. Alleen al een mooie top of blouse met pailletten zorgt meteen voor een feestelijke outfit. Glanzende materialen doen het ook altijd goed. Trek die droomjurk aan met die super hoge hakken, dit is je kans. Steel de show!

Neem de tijd

Streef naar perfectie. Neem rustig de tijd voor alle voorbereidingen en sla geen voorbereidingen over. Het hoort er allemaal bij om perfect voor de dag te komen tijdens de feestdagen.

Wie mooi wil zijn…

We kennen de uitspraak allemaal. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Verwacht niet dat je feestlook comfortabel is. Een schitterende look waarmee jij de show steelt, vraagt nu eenmaal wat meer van je dan normaal. Een groot voordeel is dat er ook veel voor terug krijgt: complimenten, geweldige blikken en natuurlijk een flinke boost voor je zelfvertrouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *