Het gilet, een musthave in je kledingkast

Gilet combineren stylingtips

Je ziet dit kledingstuk de laatste tijd steeds meer in het modebeeld. Het gilet is dit seizoen dan ook een onmisbare item in je garderobe. Deze musthave ontzettend hip en verkrijgbaar in vele soorten, in de mooiste kleuren en prints en van uiteenlopende materialen. Er is dus altijd wel eentje dat goed bij je past. In deze blog vertel ik je meer over deze trend en geef ik je een aantal stylingtips. Lees je mee?

Musthave winter

Wanneer je om je heen kijkt, kun je er tegenwoordig niet omheen. Het gilet is helemaal terug en populairder dan ooit. Een gilet is niet alleen meer iets voor onder een pak voor mannen en vrouwen. Het is inmiddels een fashionable musthave geworden, en dan voornamelijk voor het najaar. Dit mouwloze vestje of jasje geeft je meer warmte, is ontzettend veelzijdig en geeft je gehele outfit binnen no-time een upgrade. Hoe je dit fashion item het beste kunt stylen? Dat ga ik je vertellen!

How to style het gilet

Van een chique gilet tot een teddy variant of een exemplaar met vrolijke borduursels. Gilets zijn er in alle soorten en maten. Een leuk gilet maakt je wat basic outfit meteen een stukje leuker. Het gilet mag dit seizoen dan ook niet in je garderobe ontbreken. Maar hoe combineer je deze modetrend op een leuke manier?

Jurkjes

Het combineren van een jurkje met een gilet is wellicht een combinatie waar je niet gauw aan denkt. Toch is dit een hele leuke en trendy outfit. En naast dat het er erg stylish uitziet, is het ook nog eens een ideale warmtebron. De meeste jurkjes lenen zich wel voor deze combinatie. Draag je een jurk met een toffe print? Dan is een gilet in een neutrale kleur een goede keuze, om op deze manier je look in balans te brengen. Andersom geldt hetzelfde; een basic jurkje staat heel leuk met een kleurrijk giletje eroverheen. Het geeft een speelser effect aan je outfit en het staat ook nog eens modieus!

Hoodies

Een hele andere look is een hoodie met een tof gilet eroverheen. Deze combinatie is helemaal het einde en zie je tegenwoordig veel in het straatbeeld voorbijkomen. Perfect voor de dames die houden van een sportieve en nonchalante look. Het gilet zorgt voor een fashionable touch en hiermee creƫer je een outfit met een speelse, comfortabele en casual uitstraling. Maak deze outfit af met een paar sneakers en je bent helemaal in stijl!

Blouses

Blouses staan veelal bekend als het mode-item met een vrouwelijke uitstraling. Om die reden is het een super leuk idee om je blouse te combineren met een gilet. Neem bijvoorbeeld een blouse met de bekende ballonmouwen. Dit type blouse is perfect om te stylen met een gilet. Ook over een witte blouse staat een gilet in een andere kleur erg leuk. Draag er een flared broek onder met een hippe print en je bent helemaal ready to go.

Tops en truien

Hoe draag je een gilet over een top of trui. Een giletje is de ideale musthave om je basic top of trui een upgrade te geven. Daarnaast is het gilet een fijn item wanneer het wat koud is voor alleen een top. En vergeet het fashionable statement van dit item niet. Het tilt je outfit naar een hogere level. Maak je look af met je favoriete jeans en een paar enkellaarsjes of boots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *