Dit zijn de fashion basics voor 2018

Blazer shoppen - basics

Het motto van de meeste vrouwen is shop till you drop! Vaak hangen onze kledingkasten dan ook vol met leuke items. Het is heel belangrijk om een aantal goede basics te hebben, want geen kledingkast kan zonder fashion basics. Hiervan kun je er nooit genoeg hebben! Er zijn een paar items die de basis vormen voor een goede kledingkast, waarmee je nooit de plank mis kan slaan. Deze basisgarderobe heb jij vast inmiddels wel bij elkaar. Denk aan een witte blouse, goede jeans, t-shirts, een fijne jas, een warme trui en een paar toffe, witte sneakers. Dit jaar komen er nog een aantal nieuwe basics bij. Ik vertel je welke basics jij in 2018 aan je garderobe kunt toevoegen!

Lingerie top

Eind 2016, 2017 hebben verschillende stijl invloeden uit de jaren ’70 een Tops - basicscomeback gemaakt. Deze ontwikkeling heeft veel leuke trends voortgebracht, waaronder de lace up details. Het zijn kleine details, maar ze geven iedere look een mooie twist. Het maakt niet uit hoe jouw outfit eruit ziet, dit detail past echt overal bij. Hét kledingstuk met kant is toch wel de lace up top. Ik vind ze geweldig! Deze essential mag niet meer ontbreken in jouw kledingkast. Je draagt ze niet meer alleen over je t-shirt, maar juist eronder. Combineer met een mooie wollen trui met een v-hals en draag er een blazer over. Op deze manier creëer je een subtiele, sexy outfit.

Blazer

De blazer is één van de mooiste, fijnste en meest draagbare mode items ooit. Menig vrouw is verzot op dit kledingstuk. Er zijn dan ook genoeg redenen te noemen, waarom iedere vrouw minstens één exemplaar in de kast moet hebben hangen. Ook jij hebt er waarschijnlijk al wel eentje in je kast hangen. De blazer die daar dit jaar aan kan worden toegevoegd, is een blazer met een opvallende print. De checkered blazer was eind vorig jaar al heel populair. Houd jij niet zo van ruitjes? Ook blazers met luipaardprint of een bloemenprint zijn helemaal on-trend.

Trackpants

De meest comfortabele trend van 2017 is absoluut de trackpant. Een comfortabele, jogging, broek dragen en er tegelijkertijd fashionable uitzien wil iedereen toch?! Steeds vaker zien we sportinvloeden terugkomen in de modewereld. Dit jaar is de track pant helemaal on-trend en is dan ook één van de musthave fashion items van 2018. De trackpant is eigenlijk niet meer dan een modieuze trainingsbroek. Ontzettend comfortabel en als je deze broek goed weet te combineren, ontzettend stijlvol. Zorg er wel voor dat de broek wat strakker om je benen zit en geen loose fit heeft. Combineer de trackpant bijvoorbeeld met een witte blouse en een blazer. Deze nieuwe basic staat leuk met sneakers, maar ook zeker met een paar pumps eronder. Op deze manier heb je een stijlvol contrast. Een perfecte mix van trendy en comfortabel!

Hoodie

Vorig jaar zagen we de hoodie al veel voorbijkomen in het straatbeeld. Een heerlijke sweater met een capuchon en touwtjes aan de voorkant. De hoodie is inmiddels erg populair en is dan ook één van de basics die je dit jaar zeker in je kast moet hebben liggen. Deze trui kun je heel stijlvol combineren met een leren jas, statement coat of een lange wollen jas. Op deze manier wordt het  een mooi Zwarte sneakers - basicsgeheel en het staat ook nog eens vrouwelijk en lekker nonchalant. Draag er een paar leuke boots onder om je look af te maken. Natuurlijk is een hoodie ook ideaal om de hele dag in te chillen op de bank!

Zwarte sneakers

Last but not least de zwarte sneakers. Witte sneakers blijven voor altijd één van de basics. We houden van witte sneakers omdat ze lekker lopen en op verschillende manieren te combineren zijn. Ze kunnen casual gedragen worden, maar ook super chique. Naast de witte sneakers, verdienen ook zwarte sneakers dit jaar een prominente plek in jouw schoenenrek. Net even iets anders en meer geschikt voor in de winter.

Vul jouw garderobekast aan met de leukste basics uit onze webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *